Avontuur Ziggy 22 uit Gorredijk in American Idol is ten einde | Geen Zin In

Nieuws · 4 april 2024

Avontuur Ziggy 22 uit Gorredijk in American Idol is ten einde

De deelname van de Nederlandse artiest Ziggy Krassenberg (22) aan American Idol is tot een einde gekomen in de meest recente aflevering van het programma. Dat blijkt uit een video die de makers van de show dinsdag online hebben gezet.

„We hebben discussies gehad en kunnen het nog niet eens worden”, begint jurylid Katy Perry in de video, waarna ze aankondigt dat Ziggy en een medekandidaat nog een extra ronde moeten aangaan om uit te maken wie er verder mag. „Ze deden het allebei heel goed”, reageert Perry na afloop van de sing-off. „Ze maakten het nummer zich allebei eigen”, haakt medejurylid Lionel Richie aan.

Uiteindelijk trekt Ziggy aan het kortste eind, maar Perry en Richie benadrukken allebei dat hij „een ster” is. „We houden van je”, sluit Perry af. Ziggy zelf laat in de video weten dat zijn hart gebroken is door de beslissing. „Ik heb zo hard gewerkt om te worden wie ik ben”, zegt hij in tranen. „En ik ben zó trots op mezelf.”

Ziggy deed in Nederland ook al mee aan Idols en probeerde het ook bij The Voice of Holland en recenter nog bij K2 zoekt K3 . Toch voelt hij zich in Amerika meer thuis. „In Nederland wordt mijn talent niet gewaardeerd”, zei hij onlangs.

https://ziggykrassenberg.nl/