Even weer over mij - The Struggle Is Real | Geen Zin In

Eddie · 18 april 2024

Even weer over mij – The Struggle Is Real

Het gaat iets beter, ben nog wel snel moe, zoals nu, en dan word ik een beetje raar in mijn hoofd (oxazepam).

Wel even tijdelijk met Tarot in Nederland gestopt, wat je ook doet met tarot het vergt altijd wel wat van je energie.

En soms is het te veel en soms kost het geen moeite.

De sessies, consulten zijn soms zwaar, zwaar in het uitleggen, mensen in een bepaalde positie zetten zodat ze verder kunnen.

Maar dat geef mij wel energie en word ik wel blij van.

Waar ik niet blij van word en erg moe van word omdat het energie zuigt, zijn de mensen die geen problemen hebben, wel alles willen weten. Tot de kleine details, en bij terug koppeling niet weten waar ik het over heb, terwijl we het 10 minuten geleden het besproken hebben.

Ik ga er dan natuurlijk vanuit dat ik het niet goed gedaan heb, door niet duidelijk te zijn, maar ik kom er de laatste tijd steeds meer achter dat mensen geen verantwoordelijk willen nemen voor hun gedragingen.

Erg frustrerend om iemand dan te vragen, “Wat heb jij gedaan? Wat had jij beter kunnen doen? Waar zit jou verantwoordelijkheid? Vooral die laatste is een hele moeilijke.

De Tarot kaarten zijn een prachtig instrument om inzichten te geven, eventueel advies en duidelijkheid te scheppen. Ik werk er elke dag mee, maar soms word het mij ook teveel.

Zie ook bv https://tarotinnederland.nl/joost-klein-levenskaart-is-gerechtigheid/ en hoe 1 kaart al kan kloppen.

Dus we gaan lekker in de rust en proberen weer in balans te komen. Lees ook Paar Autistische Onverantwoordelijke Dagen

Dus zo, nu een kop koffie, de droger legen, de wasmachine vol proppen met was en aanzetten natuurlijk, serie kijken en slapen. Lieve groet.

PS: Het is ook iets van mij persoonlijk wat continu terug komt, omdat ik het ergens niet accepteert. Lees maar het eerste berichtje van deze site. Even geen zin meer en Onderstaand bericht op Tarot in Nederland gezet. en de laatste En nog even over deze site.

Eddie:”The Struggle Is Real!”.(lol)