Hyacintje in de keukenhoek - lente - gezellig ! | Geen Zin In

Eddie · 8 april 2024

Hyacintje in de keukenhoek – lente – gezellig !

Voor de geur en gezelligheid een hyacint in de keukenhoek.

Binnen wil het wel lukken, de lente, alleen buiten niet.

Ik las ergens dat het winter werd?

Zal het wel gedroomd hebben, we gaan het merken.

Weerbericht Nederland
Vanavond en vannacht enkele stevige onweersbuien

Vanavond en vannacht ontstaan in het zuiden buien met kans op onweer. Dinsdag is het warme weer voorbij. Het wordt dan 11 tot 14 graden met wolkenvelden en enkele buien. Er staat een onstuimige zuidwestenwind en die maakt het voor het gevoel nog iets kouder.

Vanavond en vannacht: meerdere buien

Een groot gedeelte van de avond verloopt droog met opklaringen, maar komende nacht komt het tot flink wat buien. Lokaal kunnen de buien pittig uitpakken met kans op onweer, hagel en zware windstoten. Gedurende de nacht trekken de buien richting het noorden. In de loop van de nacht draait de wind naar het zuidwesten en neemt die flink in kracht toe. Het koelt uiteindelijk af naar 9 tot 11 graden.

Morgen: beduidend minder warm, stevige wind
Dinsdag verloopt licht wisselvallig. Verspreid over het land vallen enkele buien. Tussen de buien door zijn ook droge momenten waarbij de zon soms doorbreekt. De temperatuur valt een stuk lager uit dan voorgaande dagen. Het wordt 11 tot 14 graden. Desondanks zijn dit zeer gebruikelijke waarden voor de tijd van het jaar. De wind is stevig. Er staat een matige tot aan de kust tijdelijk een harde zuidwester, 4-7 Bft. Bovendien kunnen in de kustgebieden zware windstoten voorkomen tot circa 85 km/uur.

Woensdag: overwegend droog
Op woensdag krijgen we te maken met een rustige lentedag. Het blijft overal zo goed als droog met flink wat ruimte voor de zon. Bij een meest matige wind uit westelijke richtingen loopt de temperatuur uiteindelijk op naar 12 tot 15 graden.

Daarna: oplopende temperaturen
De dagen daarna staat er vooralsnog weinig neerslag op het programma. Donderdag kan er wat lichte regen vallen, maar daarna blijft het een paar dagen overwegend droog. De temperatuur laat ook weer een stijgende lijn zien. Zo wordt het donderdag 13 tot 17 graden en kan het zaterdag in het binnenland mogelijk weer ruim 20 graden.