Ja nu moet ik het dus over mij hebben ? | Geen Zin In

Eddie · 14 maart 2024

Ja nu moet ik het dus over mij hebben ?

Ik houd van oude dingen, niet overdreven, maar soms heb je van die dingen waar je nooit afscheid van zal nemen.

Ik heb nog ergens een harmonica camera en een bakelieten telefoon.

Ook houd ik van oude films en series.

Ik kijk nu bv:
‘Dick van Dijk Show’
‘The Mary Tyler Moore Show’
‘Are You Being Served’

Maar ook:  ‘The Nanny’ en ‘Dharma & Greg’

Maak mijn eigen tv avond, hahaha

Ik zal zo een tv-avond kunnen vullen met afleveringen van de jaren 70/80.

Sommige series kom ik niet door heen, vooral crime series, te leuk zijn ze voor de tijd dat ze werden uitgezonden 70/80. Maar ik haak af naar een aantal afleveringen, ze gebruikte dan een soort succes formule, een trucje noem ik dat dan maar. Je ziet de moord, zeg maar, dan de omstandigheden hoe ze de crimescene vinden, en dan een aflevering hoe? wie? waar? En dan tadaaaa! Opgelost.

oa Door deze kom ik niet door heen ‘The Streets of San Francisco’ en ‘Police Woman’. Terwijl je me wakker kan maken voor Miami Vice, groot fan van, zeker in de lente/zomer en Jessica Fletcher voor in de winter. Ik had nog serie van een oudere vrouw, van nog wat langer geleden maar daar kan ik niet opkomen, te leuk allemaal. [Miss Marple, dankje ChatGPT]

Nou dat gaat makkelijker dan ik dacht, over jezelf hebben. Yeaah!