Paar Autistische Onverantwoordelijke Dagen | Geen Zin In

Eddie · 16 april 2024

Paar Autistische Onverantwoordelijke Dagen

En dat zijn dagen met veel prikkels daardoor aan de Oxazepam. Oxazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen.

Een ziekenhuis bezoekje van Arjen om iets weg te laten halen wat weg gehaald moest worden. Dat ging van huis naar ziekenhuis, weer naar huis om vervolgens van huis schoonmoeder ophalen en naar het ziekenhuis en weer naar schoonmoeders huis en toen naar huis. (kan je het volgen)

Gisteren naar de tandarts voor extra schoonmaak beurt voor een wortel kanaal behandeling die ik een maand geleden had gehad en een nood vulling had gekregen, was heel pijnlijk toen. Maar omdat de kies doet was er geen verdovingen nodig, gelukkig.

Vandaag intekenen en nameten van de keuken, een vreemde man over de vloer, waar ik totaal geen connectie mee had, ik probeer het wel, maar ik houd ervan om ruimte in het gesprek te hebben, maar deze man reageerde overal op, en ik was nog niet uitgesproken. Hij was aardig en open, maar net iets te lawaaierig en te joviaal, dan doe ik een paar stappen naar achteren en verdwijn dan de slaap kamer in.

Dan binnenkort naar de Suikertante, die over mijn diabetes gaat, ik ga insuline gebruiken en doe een verzoek voor de Ozempic prik, oftewel de afval prik.

Morgenmiddag komt de hovenier voor de oprit met een gemaakt plan, dat vind ik dan wel weer spannend.

En ik hoop daarna even niets meer, anders lig ik weer een paar dagen alles te verwerken.

Zo dus Lieve groet.