Update Eddie en zijn site en of ik er nog zin in heb | Geen Zin In

Eddie · 2 juni 2024

Update Eddie en zijn site en of ik er nog zin in heb

Hoi, het gaat lekker, ben een halve kilo kwijt door de Rybelsus, maar dat komt meer door de misselijkheid en het gevoel van constant vol zitten, en dat vooral na een goeie hap.

Gisteren verrassing, er zal een deurtje gestuurd worden van de keuken, die zal na geleverd worden en werd dus voor geleverd, gelijk samen met de kookplaat en nog wat en nog wat, ik weet het niet meer.

Was wel even schrikken, word toch wel echt zo.

Ben je ook wel klaar met dat herfst weer, ik wel in ieder geval. Ik zei nog zo ik doe niet aan plantjes dit jaar en ja hoor, toch gedaan en ook nog wat plantjes gekregen voor mijn jaardag. Dus ik heb gezellig zitten verpotten en wat bij elkaar gezet. Maar wel zonder zon, wel jammer nu hebben ze een klap gekregen en hangen ze een beetje, kom op met die zon.

Jippeke op avontuur, hoor toch echt vogeltjes in de struiken? Vermakelijk om te zien!

PS: En ik heb er nog steeds zin in! En de nieuwtjes blijf ik ook maar tegen komen, ach zolang het duurt, lieve groet.