Update Eddies gekozen vrijheid op mijn site | Geen Zin In

Eddie · 20 maart 2024

Update Eddies gekozen vrijheid op mijn site

Grappig is dat, dat je als mens net zo kan reageren als een batterij kip die los gelaten word in een geweldige grote tuin, met veel groen en zaadjes om op te pikken, een water plas voor je badje en heel veel hooi om in te slapen.

En daar sta je dan, als kip zijnde, je verroert je niet, je bent totaal niet bewust van je omgeving, weet jij als kip veel.

Nooit iets anders gezien dan andere kippen, kippengaas, een tralie bodem, en te krappe ruimte die je deelde met nog 4 andere kippen, die er waarschijnlijk al niet meer zijn.

Sorry mijn fantasie en invoelingsvermogen nam het even over.

Maar ik voel mij met deze site als de kip, ik heb mij zelf de vrijheid gegeven om te delen wat ik wil, maar ben daar nog niet helemaal bewust van wat dat dan betekend voor mij.

Ik deelde vroeger altijd handige programmaatjes met anderen die ik dan uitgetest had voor de handigheid. Foto’s van mij en omgeving, filmpjes ook wel.

En nu kan dat weer, ik heb mijzelf die toestemming gegeven, maar ja daar zit ik dan achter mijn pc, met zoveel te delen.

We gaan het wel merken, soms is het ook wel goed zo, net als zogenaamde dingen van vroeger terug halen, lekker daar laten in het verleden en verder gaan met wat er nu aan de hand is.

Bovenstaande moest ik even schrijven, voelde al weer de druk op komen van, je moet, je moet, en dat gaan we niet doen. Zo dus, wilde ik even kwijt, lieve groet.