Zo stom ook, vergeet ik gewoon te delen | Geen Zin In

Eddie · 7 mei 2024

Zo stom ook, vergeet ik gewoon te delen

Delen wat ik gekocht of besteld heb.

Vorige week was ik mijn bed aan het verschonen. Terwijl ik een schoon dekbedovertrek over het dekbed trok, raakte ik verstrikt. Op een gegeven moment kon ik de hoeken niet meer vinden en zat ik er helemaal onder vast.

Ik raakte in paniek, probeerde tegelijkertijd de hoeken vast te houden, en het was zo’n inspanning dat ik het bloedheet kreeg. Ik was zo uitgeput dat ik dacht: “Dit nooit meer, ik ga dit niet nog een keer doen.”

Als oplossing heb ik twee wasbare dekbedden besteld met een zonnebloemmotief, en deze week heb ik er nog twee ontvangen met roosjes.

Ze zijn heerlijk, precies de oplossing die ik nodig had. Je voelt ze bijna niet, ze zijn warm en lekker breed. Ik moet ze wel vaker verschonen, maar dat is het waard.

Bij elk dekbed kreeg ik ook twee kussenslopen. Nu ga ik mijn oude spullen uitzoeken en weggooien. Er zitten zelfs overtrekken bij die al 20 jaar oud zijn. Haha!